29.11. Piatek
8.00-12.30 Graffiti ze mną – 15 x 4,5 = 67,5
12.30-14 Transport – 18 zł
14- 17 Praca – 45
Transport – 18 zł

148,50 zł

30.11 Sobota
Biura 8.30 – 15 – 97,50 zł

02.12 Pon .
8 – 13 Hala 5 x 15 – 75 zł

03.12. Wtorek
7.30 – 14 Grafiiti i Hala 110,50
Biura – 60
170,50

Oleg Gamilov

Praca:

Biura : Wtorki, Czwartki od 17:30 do 21:30 i w soboty od 8:00 do 13:00

4.12 Środa
Sprzątanie po remoncie

5.12 Czwartek
Hala 8 – 16? ze mną

Piątek – Stadion do

Paliwo :

200 km – 26.11.2019 – graffiti – nie rozliczone 78 zł
28.11.2019 – za 153 zł.

Zakupy:

Razem: praca, paliwo, zakupy :

= 1848,15 – 1200 (9.11) = 648,15 + 156 + 60 zł + paliwo = 846,15 + 279.50 zł – auto (10 płyny, 210 części, 300 robota, 200 dałem Tobie = 720 ) + paliwo = 405.65 + 194 = 599,65 + 50 garaż = 650 zł + robota auto 300 zł = 950 zł – 400 + 60 biura 19.11 = ZOSTAŁO 610 zł.

—————– 610 + 156 (20.11) + 75 biuro (21.11) + biuro 75 (23.11)+ ( 25.11) 62 +  (26.11.) – 5 x 17 + 3h x 12 =  85 +36 = 121 + (27.11) 3 x 12  = 36  + (28.11) Transport 54+ Praca 93,50 + biuro 55 = 202,50  – 608 – 300 + paliwo = 429,5 + 153 paliwo (28.11) + paliwo 78 zł = 660,50 + 148,50 + 97,50 + 75 + 170,50 = 1152,50

ZOSTAŁO ZOSTAŁO ZOSTAŁO